2010-03-16
 13:54:49

Existenz, vilket skämt!

Här är vad jag tycker om www.existenz.se och deras personal, hoppas dom är nöjda! :)


Glenn Ahlström

Jävlar! Hur ska existenz kunna komma över detta?! Detta hån, denna gränsöverskridande satir?!Varför tar inte du själv och slutar enligt din egen logik? Du kommer aldrig få lika många läsare som Blondinbella eller hon i Sofis mode?


Linus W

känns lite ologiskt att du tycker så illa om existenz men går in där och postar länkar till din blogg? Så du vill ha deras läsare men du gillar inte det dom gör men gillar dom som gör det?Sen undrar jag varför du jämför existenz men youtube och facebook när tom. du borde förstå att det inte alls har något med varandra att göra.

Tänk efter, ditt beteende matar ju bara karusellen som målar upp dig som en pajjas. Sluta vara så kändiskåt och tänk på hur du får läsare till din blogg så kanske du slutar framstå som en sån stor wannabe. Är du något så kommer väll folk hitta hit iaf tids nog. Dock så är det här första och sista gången jag tittar in.. ha det bra och lycka till


CMON

Fyfan vilken värdelös hämnd!


ANDREAS

Rå hämnd. Stackars stackars existenz. Håller med Linus W, att du ens kommer på tanken jämföra existenz med t ex Facebook och Youtube. Vad lider du av?


johanna

:) vad är lol?PUBLICERAT: 2010-03-16, 16:22:00 | URL: http://johannaemelina.blogg.se/
Anonym

HAHA "Hej bloggen" uhhhhhh lite fag där ser man;) Varför äru inne på existenz ens? Det är bara för killar? Duhh


Existenzftw

Åh nej hur ska existenz någonsin kommer över detta?!

Och att ens jämföra existenz med faceook/youtube är ju bara efterblivet.

B*gjävel.


HamptHheChamp

Ganska logiskt att existenz aldrig kommer bli större, däremot har dom fortfarande runt 50.000 dagliga besökare. Så 50.000 Svenska medborgare vet iaf att du är värdelös.


kubel

Haha underhållning!


-__-

Jo, tragiskt att du är så jävla blåst..

Tror du allvarligt att Existenz FÖRSÖKER bli större än Facebook och Youtube etc? Förmodligen kommer dom inte bli det, och det är inte ens nått mål dom har?


HAH du va typ bög på riktigt

HAHA, du måste va så dum i huvet, bög, helt sämst, fattar inte vad du snackar om, wannabe tuff, och det finns ännu mer adjektiv för att beskriva hur satans ful du är. När jag läste länken på existenz va jag tvungen att söka upp din b-kvalla blogg, och förrutom att du våldtagit 97:a, tuffar du till dig med att säga att du varit på domstol, HAHA? För att sedan komma in på den här jävla fitt bloggen som är skapad av en vaginakönad snubbe, som också skryter om att han är snygg och alla som tkr du är pinsam osv är ful. du skämmer ut dig så mycket så jag fan blir tvungen att skriva denna kommentar till dig, satans homo.1. gå på svensk lektionerna.

2. ta bort bloggen.

3. bete dig som en man bögfan.

4. flytta från familjen och dina vänner för du utsätter även dem för din idioti.

5. sluta få oss att vilja kasta dig över gränsen.

6. Flytta omedelbart till Danmark.gör som säger, för ditt eget bästa. Tack.


Emma

Ajajaj, trodde du skulle ta det lite mer moget än sådär.. lite pinsamt faktiskt.PUBLICERAT: 2010-03-16, 18:00:00 | URL: http://emzofc.blogg.se/
fragbite

hahaha äru snygg elr jävla rullstolsbundna moppemusche varför har du tuttfrilla för du står där och har stånd din jävla kukfejja?


lol

haha hur jävla blåst får man bli? killen är ju vinden själv.


Jennifer

usch, du har mc donalds ögonbryn och det gillas inte.. bloggen är väl sådär. inte så kul.


SIMON

Helt ärligt talat, hur blåst får man vara? Du är nog den mest sorgliga och patetiska människa jag lagt ögon på... Du är självfallet en grabb med extremt låg IQ...Sorgligt att missfoster som du finns i den här världen.När du nämnde att det inte är någon idé att försöka bli lika stort som youtube/facebook för existenz, så visste jag inte ifall jag skulle skratta eller gråta...Sluta skäm ut dig, ärligt talat. Suck.


JOSK

Hur fan kan man vara så dum att man jämför existenz med en internationell sida överhuvudtaget? Nog för att jag kopplade att du var korkad när jag hörde om dig igår, men du är HELT VANSINNIGT korkad!


Torsken

Patetiskt.


Anonym

niggah please


WTF

wtf. Det står "Ingen kontakt med servern..." Är det så du har det i skallen när du tänker på existenz och dess administratörer?


Jacke

Hahah..Gay


EXISTENZ!!!!!!!!!!!!

EXISTENZ!!!!!!!!!!!!


Benny Körv

Även om jag hatar dig så måste jag säga att du är rätt smart ändå! Du vill ha uppmärksamhet och de får du fanimej. Grattis


Alle

Jävligt bra argument du fick fram där : ) Bögjävel


fisk

"Existenz kommer aldrig att bli lika stort som youtube, facebook eller någon annan sida, så det är bara och lägga av"

Det är 2 av de största sidorna på internet.

Existenz är större än "någon annan sida".

Din blogg kommer inte heller bli större en facebook / youtube så det är bara och lägga av.


HAHAHAHAHA

HAHAHAHAH Lägg ner nu grabben du skämmer bara ut dig för hela Sverige xD. Så jävla lame comeback... Jag tycker ärligt synd om dig att du jämnför existenz med youtube och facebook. Existenz är väldigt känt bland ungdomar i sverige och hur jävla känd är din blogg?

PS: Fan vad tuff du verkar vara, sitter i rättegång och har en massa kontakter och grejer. Det är folk som dig man garvar åt på internet.


HAHAHAHHA

Helvete tog du bort kommentaren för!? eller det skulle nog jag också ha gjort om jag var rädd för sanningen.


gaaaaay

Tja, tja Daniel!!! öhhhm, Existenz.se made me do it! öhhhm, suck on that!


DUSAVA

Ja vad ska man säga du är helt enkelt efterbliven som jämför Existenz med Youtube eller Facebook!


EXISTENZ.SE

Herregud din uppblåsta jävla bortskämde rikemansfjortis, gå och dra något gammalt över dig ditt äckliga helvete.

Att du ens tror att någon tror att existenz kan bli lika stort som Youtube?

Du är fanimej störd din uppmärksamhetssökande fittunge


Guido

Dude... du är en Guido... du äger dig själv för fan! http://www.guidofistpump.com/category/guido-of-the-week/


existenz

hahahahahahah


Judas

Varför börjar du överhuvudtaget snacka om youtube och facebook, vad har det med ngt att göra. Maskulin röst du har btw "tja bloggen" HAHAHAHA,


omfg

är den här killen seriöst? jag känner inte han men fyfan va

jag hatar killen


fyfan vad gay

hahahahaha seriöst, gå och lägg dig! fan vad töntig du är då, börjar gråta för minsta lilla. och vad är det som är så tufft med att sitta i domstol? det är ju bara förnedrande. som sagt så tror varken jag eller någon annan att existenz siktar högre än facebook och youtube.


Steeek

Fire, die in it!


Haha

Vilket skämt, hämnd?

Bara antalet medlemmar som gick med i gruppen borde få dig att inse vad alla tycker om dig


Anonym

HAHAHA KOMMENTARREKORD NU ELLER?!?!?!?!?!


Hej bög

Man kan ju säga såhär, hitils är inte existenz den största sidan men vafan, känner inte en enda kille som inte kollar på existenz dagligen, det är ett jävligt skönt garv när man inte har något bättre för sig. så sluta whina på existenz den ända anledingen till att de inte e större e för att dom länkar till porr och nakenbilder, vilket inga killar har något emot...förutom du(om du nu kan kallas kille)


Anonym

Existenz kommer aldrig bli lika stort som facebook nej, men större än din blogg, homo! :)


Hahahah

Hahaha, "personalen på existenz"? :D personal..... yayPUBLICERAT: 2010-03-17, 23:12:33 | URL: http://existenz.se
Hhahahah

Existenz har iaf fler besäkare än din blogg? Och dem länkar inte deras hemsida till hela världen eller addar random folk på facebook!!!!


Robin Flygare

Alltså.. Daniel att jämföra existenz med youtube och facebook är bara efterblivet... existenz är en SVENSK sida medans youtube och facebook är för hela världen, du är ju helt störd..PUBLICERAT: 2010-03-18, 00:32:31 | URL: http://www.existenz.se
Anonym

ITT: existenz getting trolled by Daniel


Trh

HAHAHA, det är så jävla kul att alla negativa kommentarer är anonyma. Shit, jävligt coolt att sitta och skriva anonymt.Din blogg är skitbra och gruppen existenz länkade skrattade jag som fan åt. Inte åt dig, fann inget roligt i dina kommentarer men de andra betedde sig verkligen som små 12-åringar.

Anmäl gruppen, det har du rätt till. Det står i reglerna när man ska skapa en grupp att man gruppen inte får rikta sig negativt åt en speciell person. Men anmäl det först till polisen, så kan du få ut pengar för det också.


TRH fail

Har du lust att specificera precis vad som är bra med denna blogg? Du måste vara totalt bakom flötet pöjk!


Mannen som hatar dig .

Haha du var väl allt den fulaste jag har sett , Bög är du också för den delen . Sen existenz är ingen community om man säger så . Sen din lilla bögblogg lär väl inte bli så stor heller. Hoppas du drunknar i brunkräm bögjävel !


sieg heil

pinsam blogg.. jävla wannabe


Åkesäter

ASSÅ ._. dum jävel (existenz kmr inte bli lika stort som facebook elr youtube) okej... KANSKE FÖR ATT EXISTENZ ÄR SVENSKT! dum fan... vet du hur många läsare du har fått pga existenz? jag hade inte en aning om vem du var innan existenz så... bra jobbat fucktard :D


Jani

Det där måste ha svidit. Lycka till med bloggen. Du är en stor källa till underhållning.


Jani

Oj, missade nämna att det är mister Danne här som är vinnaren, han har blåst er alla med tanke på att det är han som vinner på detta i längden. Gratulerar.


Paah

Ofta existenz kommer bli nästan lika stort som facebook eller youtube!?De är fan nice!HAHAH FAIL JÄVLA BÖGBLOGGAREKOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: